Fredagskos

Slita som en oxe

Denna vecka har jag varit så sjukt trött. Som att jag går omkring som en halvsovande zombie. S på jobbet reagerade på att jag såg så trött ut, "-Men Anna-karin! Du som alltid är så pigg och glad"
Hörde på Christer (förresten, varför är det Christer på morgonen? Innan morgonpasset. Är det Christer morgon eller? Är det inte Christer på eftermiddagen längre) att det är oxveckor nu. Det är från perioden från trettonhelgen till fettisdagen. (som är i början på mars tror jag) Tror det är för det är långt till våren, inga lediga dagar i jobbveckorna, mörkt och jävligt kallt ute. Men, vi får se det positiva i det hela.
Man kan sitta inne under massa filtar med tända ljus och se på film! :D

Januari

Jag är en onoff bloggare. Ibland bubblar det i mig och jag känner att jag har sån lust att blogga. Men ibland står det still, nu vill jag. Jag vill skriva och ta fina kort och leka i photoshop.
Jobbat idag igen, sen efter jbobet fikade jag med Linda. Tur vi inte köpte semla, en gubbe som satt där hade väntat i en timme på sin semla. Hehe, fattar inte varför dom inte kunde gå till affären och bara köpa en till honom. :(
Det tog sån tid för de höll på och baka brödet. Aja.
Martin kom förbi en liten snabbis och kollade läget. Han kallaede oss pantertanter. hehe :)
Sen följde jag med Linda på alla hennes ärenden, lite bajssnack hann vi med också :D
Åt precis en sjuuuuuuuukt god smörgås med ägg, rödlök och feta. Det var hallelulja moment i munnen.
På lördags spelar Lindas Martins band på 172, Johnyy och the revaivals. Linda vill att jag ska följa med, hade säkert blivit sjukt roligt. Men en vecka till löning är man inte så tät.  Vi får se hur det blir,
Nästa helg ska jag iaf till Lundan vi Borås, vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Umgås och mysa räcker för mig.